Robert Pattinson: olen vali suudleja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP / Scanpix

Näitleja Robert Pattinson avaldas hiljuti, et on «ebatavaliselt vali» suudleja ning et ta ei oska selgitada, miks tema suudlused on niivõrd häälekad.

26-aastane Pattinson tunneb segadust, miks tema huuled on kui «vaakum», mis tekitavad vali heli, kui ta kedagi parajasti suudleb, kirjutab femalefirst.co.uk.

Pattinson jõudis sellisele järeldusele pärast seda, kui oli näinud klippi filmist «Videviku saaga: Koidukuma 2. osa». «Ma panin tähele, et igas suudlemisstseenis on minu suudlused erakordselt valjud,» kommenteeris mees.

«Selline hääl oli, nagu ma kõnniksin kummikutega vihma käes... ma ei saa aru, mu huuled tekitaks nagu vaakumi,» oli Pattinson nähtud stseenidest arvamusel.

Pattinson mainis samas intervjuus ka oma uut armastust langevarjuhüpete vastu. Mees olevat langevarjuga hüpanud Austraalias ning see tekitas temas niivõrd lõdvestunud tunde. «Mulle tohutult meeldis. Tahtsin seda kohe uuesti teha... niimoodi sooviksin ma ka surra,» oli Pattinson vaimustuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles