Meestele: seitse sõna ja fraasi, mille tähendust peaksite teadma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuna mehed ja naised ei pruugi üksteisest alati aru saada, oleks meestel kasulik teada, mida mõni sõna või fraas naiste jaoks tähendab.

Portaali Yahoo! Shine autorid on kokku võtnud seitse olulist sõna ja fraasi, mille nad soovitavad meestel läbi lugeda ja lausa pähe õppida, et vältida naisega tülitsemist.

1. Hea küll. Naised kasutavad seda väljendit tihti vaidluste lõpetamiseks, kui nad teavad, et neil on õigus ja mees peaks suu kinni hoidma.

2. Viis minutit. Kui naine riietub, viitab viis minutit tervele tunnile. Viis minutit on viis minutit vaid siis, kui sulle on antud viis lisaminutit, et jalgpalli mängu vaadata enne, kui kodutöid teha aitad.

3. Ei midagi. See on vaikus enne tormi. See tähendab alati midagi ja sa peaksid väga ettevaatlik olema. Vaidlused, mille alguses kõlab «ei midagi», lõppevad tavaliselt fraasiga «hea küll».

4. Lase käia. See on väljakutse, mitte luba. Ära tee seda!

5. Vali ohkamine. See pole küll sõna, kuid mehed ei mõista tihtipeale mitteverbaalseid väljendusi. Vali ohe tähendab seda, et naine peab sind idioodiks ja arutleb endamisi, miks ta üldse sinuga mõttetult vaidleb.

6. Okei. See on üks ohtlikumaid vastuseid, mille naine võib anda. Kuiv «OK» tähendab seda, et ta peab pikalt ja sügavalt mõtlema, kuidas ja millal sind selle eest maksma panna.

7. Aitäh. Naine tänab sind, ära esita lisaküsimusi. Ütle vaid: «Pole tänu väärt». Ettevaatust aga, kui naine ütleb sarkastiliselt «suur tänu» – ära sellele küll «pole tänu väärt» vastu ütle!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles