Mis viib mehed lõbumajja? (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti Naise novembrinumbris võeti eesmärgiks uurida, mis viib mehi lõbumajja – on tegu tõesti kõigest seksuaalse pingega, mis vajab maandamist?

Tööline Joonas (47) on kolmandat korda abielus ja tarbib aeg-ajalt telefoni teel tellitavaid või n-ö tänavatüdrukuid, sest tema selgitusel tekib igas suhtes rutiin ja kirg kaob ära. Kuna Joonase naise seksuaalsed vajadused on väiksemad kui mehel, haavab meest teadmine, et tegu on kõigest «halastusseksiga» ja naine teda tegelikult ei taha. Seetõttu eelistab ta naudingu eest maksta, sest kõrvalsuhtega tekivad mehe arvates varem või hiljem samad probleemid, mis abieluski.

Keskastme juht Ants (39) on külastanud mitmeid lõbumajasid nii Eestis kui välismaal, sest tema meelest aitab kõik elus kogetu end paremini tundma õppida.

51-aastane insener Viktor tunnistas aga, et tellis lahutusjärgsel perioodil prostituudi endale nädalavahetuseti ööpäevaks koju, et raske aeg kuidagi üle elada. Peale seksi lasi ta naisel ka koristada ja endale süüa teha.

Psühholoog Inge Taeli sõnul peegeldub nende meeste kogemustes alaväärsusest tulenev ebakindlus iseendas, millest püütakse üle ronida, kasutades redelina ostetavat partnerit. Olgu tegu ajutise pettumuse või enesetunnetuse puudujääkidest tuleneva eluhoiakuga – tegemist on suutmatusega luua päris suhet.

Loe pikemalt Eesti Naise novembrinumbrist!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles