Kui palju vajavad naised päevas romantikat?

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uus uuring tõestas, et romantika on naiste jaoks suhtes prioriteediks ning selgus, et naised sooviks päevas romantikale pühendada 106 minutit.

Saksamaa Bremeni ülikooli ja USA Georgia osariigi tehnikaistituudi teadlased tahtsid välja selgitada, milline näeks välja naise ideaalne päev ning tuli välja, et vähem tööd ning rohkem mängu on valdava osa õrnema soo esindajate ideaaliks, kirjutab femalefirst.co.uk.

Naised tahaks tööle pühendada vaid 36 minutit päevas ning tööletuleku ja - mineku peale 33 minutit.

Peale romantika pühendaks naised hea meelega aega internetile – seda koguni 98 minutit päevas. Internetile järgnes suhtlemine, mille peale võiks kuluda 82 minutit.

Lõõgastumine võtaks 78 minutit ja söömine 75 minutit päevas. 68 minutit kuluks trennile.

Enne söögi valmistamist, millele hea meelega kulutatakse 50 minutit, sooviks naised 57 minutit lobiseda ja 56 minutit poodelda.

Kõik see toimuks muidugi pärast kaheksatunnist und, mida kõik naised vajalikuks pidasid.

Naised tunnistasid, et kui neil oleks võimalik täielikult hedonistlikku eluviisi nautida, siis veedaksid nad 619 minutit oma partneri seltsis, 103 minutit suheldes ja 74 minutit lõõgastudes.

Tööd ei tahaks naised siis üldse teha ja kodutööde ning laste peale oldi nõus kulutama vaid 2 minutit.

Uuring avaldati ajakirjas Journal of Economic Psychology ning sellest võib vaid järeldada, et naistele meeldib mitmekülgsus, sest miks muidu tahetakse päeva jooksul niivõrd paljude asjadega tegelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles