Miks ta pole helistanud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sinu arvates oli teil imeline õhtu küünlavalguse ja maitsva toiduga. Mees oli vaimukas ja šarmantne, sina olid võluv ja seksikas, miks ta sulle siis helistanud pole?

Portaal Glamour kutsus vestlusringi grupi mehi, et välja selgitada, mis põhjusel mehed pärast esimest kohtingut naisele ei helista. Siin on välja toodud mõned põhjused.

«Ta oli esimese kohtingu lõpus liiga agar teist kohtingut kokku leppima.»

«Ta oli advokaat, kellel oli kesklinnas oma korter, kuid ta ei pakkunud kordagi, et maksaks millegi eest ise.»

«Ükskord ütlesin neiule, et helistan talle nädala keskel, mis tähendab siis kolmapäeval. Ma olin täiesti valmis talle helistama, aga tema jõudis vahepeal meie ühisele sõbrale kurta, et mu lubadus oli liiga segane ning ta ei mõistnud, mida nädala keskel tähendab. Seega mind hirmutas ära, et nad minust niimoodi rääkisid ja ma ei helistanud talle.»

«Lõpetasin helistamise, kui olime korduvalt kohtinguid kokku leppinud, aga neid tuli mingil põhjusel alati edasi lükata. Ma andsin alla.»

«Ma olin õnnelikum siis, kui ta lahkus, kui siis, kui olime koos. See oli ilmselgeks märgiks.»

«Ma olin meie tutvumisõhtul purjus ja järgmisel päeval kaine. Siis jõudis reaalsus kohale.»

«Jah, nagu paljud teised tropid, ma lubasin, et helistan, kuigi teadsin, et ei tee seda. See oli vaid selleks, et sel konkreetsel hetkel saada, mida ma tahtsin.»

«Kohtingul jättis mingi asi veidra mulje, ta kas ütles või tegi midagi imelikku ja mulle see ei meeldinud.»

«Puhas laiskus. Ma ei viitsinud vaeva näha.»

«Ta tahtis esimesel kohtingul mulle liiga palju muljet avaldada.»

«Ta ei meeldinud mulle tegelikult algusest peale. Ma kutsusin ta purjus peaga välja ja järgmisel nädalal kaine peaga ma küll kahetsesin seda, aga tundsin, et pean lubadust täitma. Käisime väljas, meil oli tore. Aga temas olid teatud omadused, mis kohe alguses panid paika, et ta pole päris minu maitse. Ta polnud väga seksikas, seda nii jutu kui välimuse poolest. Ta tundus natuke meeleheitel olevat. Kokkuvõttes oli meil kena õhtusöök, aga pärast seda ma enam ei helistanud.»

«Kui naine on minuga vahepeal juba korduvalt ühendust võtnud, siis ma ilmselt ei helista talle tagasi. Mul pole midagi selle vastu, et hiljem suhelda, aga pole vaja mulle sama tihti sõnumeid saata kui oma parimale sõbrannale.»

«Ma helistan naisele suure tõenäosusega siis, kui ta eelmise kohtingu lõpus on märku andnud, et ta tahaks veel suhelda. Mehed võivad ka häbelikud olla ja kui mulle tundub, et sa ei taha, et ma helistaks, siis ma seda ka ei tee.»

«Ta küsis, miks mul nii kaua aega võtab, et ta sõnumitele vastata.»

«Ma küsisin temalt, kus ta elab ja tema vastas: Mustamäel... koos emaga.»

«Kui ma naisele ei helista, siis eks ikka seetõttu, et ma ei taha teda rohkem näha. Või tema peput katsuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles