Põhjuseid, miks purjus peaga tuleks oma telefonist eemale hoida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui tihti juhtub, et pärast pikka ja meeleolukat peoõhtut ärkad hommikul ning esimese asjana kontrollid oma telefoni, et näha, mida kõike sa sellega öö jooksul teha suutsid, kellele helistasid ja sõnumeid saatsid?

Pole oluline, kui väga sa end tagasi püüad hoida, alkohol avaldab mõju ja mõni purjus sõnum saab õhtu jooksul ikka saadetud. Kui vaid annaks telefoni õhtuks kellegi teise kätte? Teoorias tundub see hea plaan olevat, kuid peoõhtul ei tule sellest plaanist reeglina midagi välja. Yahoo! Shine toob välja kolm põhjust, miks purjus peaga peaks telefonist eemale hoidma.

1. Seksikõne

Alkohol tekitab kelmikalt seksika olemise ning on loomulik, et võid soovida ööd kellegagi koos mööda saata. Kell kolm hommikul omale kontaktide alt kaaslast otsides on kaks võimalust, kuidas asi võib lõppeda: kas sul näkkab või pead Ü-täheni jõudes alla vanduma ning alkoholiuimas oma läbikukkumise kiirelt unustama.

2. Öised isud

Kui meie seksuaalsed vajadused jäävad rahuldamata, tungivad esile teised loomalikud ihad. Ka väike kogus alkoholi võib meid täitmatuteks olenditeks muuta ning unustame viisakuse ning normaalse inimliku käitumise. Oleme nõus seisma pikas burgerijärjekorras kell neli hommikul, sest söögiisu on niivõrd suur. Pealegi pole midagi paremat, kui varahommikune rasvane burger pärast pikka pidu. Kui sa ei taha hommikul oma telefoniarve pärast muretseda, jäta telefon taskusse ja mine otse peolt burgerijärjekorda.

3. Eks

Purjus peaga võime lõputult teisi taga ajada, uste taga kolistada või trepil kellegi tähelepanu järgi karjuda. Järgmisel päeval võib pea valutada ning kinnitad endale korduvalt, et enam sa ei joo. Sul on nii halb, et sa isegi ei kahetse seksi. Sa olid purjus. Aga üks asi, mida sa kahetsema peaksid, on purjus peaga oma eksiga kontakti otsimine. Muidugi seda juhtub. Seda juhtub palju. Kui oled haavatav, näljane ja kiimas, leiab eks alati kuidagi tee su mõtetesse ning näpud otsivad automaatselt telefonist tema numbrit.

Hoolimata meie mõtetest ja tunnetest ärgitab viimane lonks kangemat kraami sõrmi liigutama ning vallandab magava koletise. Peida välja minnes oma telefon... või vähemalt ürita seda õhtu jooksul taskus hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles