Bondi fännid peavad kõige ihaldusväärsemaks Bondiks Daniel Craigi

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig
Daniel Craig Foto: AFP / Scanpix

James Bond on atraktiivne ja nägus mees ning uue uuringu järgi peetakse kõige ihaldusväärsemaks Bondi osatäitjaks Daniel Craigi.

Eelnevalt troonis kõige seksikama Bondi osatäitja nimekirja Pierce Brosnan, kellele järgnes Sean Connery. Nüüd peavad aga mõlemad mehed sammukese tagasi astuma, sest kõige seksikam Bond on vahetunud, kirjutab femalefirst.co.uk.

Veebileht IllicitEncounters.com viis läbi seksikaima Bondi osatäitja välja selgitamiseks küsitluse ja koguni 43 protsenti vastanutest andsid oma hääle just Craigile.

Brosnan sai 26 protsenti häältest ja vanameister Connery 23 protsenti.

Kui aga küsiti, millist Bondi-tüdrukut peetakse kõige seksikamaks, olid populaarsemad viimastest filmidest tuntud naised. Näitlejanna Halle Berry sai 16 protsenti häältest ja Eva Green filmist «Casino Royale» kogus 11 protsenti häältest.

Naistest kolmandale kohale jõudis 1970. aastate Bondi-filmidest tuttav näitlejanna Jane Seymour, kelle poolt hääletas 10 protsenti vastanutest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles