Nõuandeid naistele, kes kaaluvad endast noorema mehega suhtesse astumist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänapäeval pole vanusevahe enam suhetes oluline ja paljud vanemad naised võivad olla huvitatud endast noorema mehega suhte loomisest. Alles see ju oli, kui kogu maailm vaatas armukadedalt pealt, kuidas Demi Moore napsas endale noore seksika poissmehe Ashton Kutcheri.

Portaal The Stir toob mõned nõuanded ja näited, miks naine ei peaks hoolima vanusevahest ja miks suhe noorema mehega võib väga hea olla.

1. Ta on vähem kogenud kui sina

Mõnede jaoks võib see olla eemaletõukav, kuid kogenud naine teab, et vähene kogemus viitab suurele õpihimule.

2. Tal võivad mõned trikid varuks olla

Pane tähele: see, et ta sinust noorem on, ei tähenda automaatselt seda, et tal sinule midagi õpetada poleks.

3. Tal on palju vaba aega

Ta pole veel töönarkomaaniks muutunud ja leiab sinu jaoks alati aega.

4. Sina oled temast täiskasvanum

Mis tähendab, et sul on suhetes ilmselt rohkem kogemusi, seega suudad sa juba eemalt tajuda, kui teie suhte suunas on probleemid tulemas.

5. Boonus: seksihimu

Naised saavutavad seksuaalse küpsuse elus hiljem kui mehed, seega on nooremal mehel ja vanemal naisel ilmselt samaväärne huvi seksi vastu.

6. Naudi elu täiel rinnal

Mõnikord on tore vooluga kaasa minna ning pidutseda. Luba oma noorel kaaslasel end välja viia ja näidata, mida lõbutsemine tema jaoks tähendab.

7. Tulevikuplaanid

Keegi ei taha tulevikust rääkida, kui ta ise ei tea täpselt, mida tulevikult ootab. Ilmselt sina juba tead, mida sa elult tahad või millist suhet loodad luua, seega räägi sellest ka oma kaaslasele.

8. Ignoreeri halvakspanevaid pilke

Alati leidub inimesi, kes tahavad teisi kommenteerida. Ja suhe, kus naine on mehest silmnähtavalt vanem, on kui vesi tigedate kommentaatorite veskile. Kuid ära pane neid tähele – keegi ei saa sul keelata tundmast seda, mida tunned.

9. Muuda reegleid

Vanusevahe tõttu võib juhtuda, et sina ja su noormees järgite erinevaid suhtereegleid. Sa ei peaks hakkama mehele oma põhimõtteid peale suruma, vaid pigem võiksid muuta oma reegleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles