Video: täiusliku föönisoengu tegemine on imelihtne

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Föönisoengu tegemine salongis
Föönisoengu tegemine salongis Foto: SCANPIX

Föönisoengu pärast ei pea minema salongi, et maksta juuksurile töö eest, millega saaksid ka ise hakkama.

Pärast juuste pesu kuivata need esiteks rätikuga ja kammi läbi. Lisaabina võid kasutada volüümiandvat toonikut või juuksevahtu. Võid kasutada ka kuumuskaitset, et oma juukseid kuumuse kahjuliku mõju eest kaitsta. Juuksed peaksid enne soengu tegemist olema kõigest vaevu niisked.

Jaota juuksed osadeks ja alusta alumisest salgust kuklas. Kasuta ümmargust harja, tõmmates sellega läbi juuste altpoolt, et tekitada kohevust. Suuna kitsa otsaga föön juustele ja liiguta seda koos harjaga juuste otsteni. Hoia fööni üsna juuste lähedal, kuid ära kuumuta üht kohta liiga kaua.

Kui jõuad salke läbi töötades kohta, kuhu tahad rohkem kohevust, siis pead seejuures pöörama rohkem tähelepanu, et hoida harja just nii, nagu soovid, et juuksed langeks.

Viimistluseks võid juukseotstesse lisada juukseõli või kasutada ka sirgendajat. Sirgenda aga vaid juukseotsi, sest vastasel juhul kaotad juustest kohevuse, mille saavutamiseks nii palju vaeva nägid.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles