Üks viiendik tööotsijatest oleks nõus ülemusega ametikõrgenduse nimel magama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Afäärid töö juures pole küll mingi uus nähtus, kuid nüüd on välja selgitatud, et üks viiest inimesest oleks nõus ülemusega seksima ametikõrgenduse nimel.

Kui meediasse jõudis uudis sellest, et näitlejanna Kristen Stewartil oli afäär režissöör Rupert Sandersiga, hakkasid igasugused kuulujutud levima. Tekkis küsimus, kas oma ülemusega peaks ikka suhtesse astuma ja erinevad küsitlused näitasid, et afäärid töökaaslaste vahel on levinud nähtus, kirjutab femalefirst.co.uk.

Aga kas oleksid nõus ülemusega magama mitte armastuse, vaid palgatõusu pärast? 20 protsenti küsitletutest vastas, et kaaluksid seda.

Mehed olid asjast muidugi rohkem huvitatud, sest koguni 30 protsenti neist oleks nõus oma ülemusega ametikõrgenduse nimel magama. Vaid 8 protsenti naistest vastas sama.

Küsitluses osales 5000 tööotsijat ning vaid 7 protsenti neist ütles kindlalt, et magaksid ülemusega parema ametikoha lootuses.

Küsitluse läbiviija sõnas, et nende jaoks olid tulemused šokeerivad, eriti üllatas aga see, et meeste ja naiste suhtumine ülemusega seksimisse on niivõrd erinev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles