Kristen Stewart: ma olen hunnik õnnetust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Näitlejanna Kristen Stewart tunnistas hiljuti, et ta on «haletsusväärne» ega saa kunagi täpselt aru, millal ta õnnelik on.

22-aastane naine ütles, et ta on tihti õnnelik siis, kui sunnib end «viimase piirini», kuid muul ajal kipub noor naine olema pigem kurb, kirjutab femalefirst.co.uk.

«Ma olen haletsusväärne,» ütles Stewart, «ma pole kindel, kas ma olen kõige õnnelikum siis, kui tunnen end mugavalt ja olen enesega rahul, või siis, kui sunnin end viimse piirini pingutama. Õnnel on niivõrd palju erinevaid versioone ja ma hindan neid kõiki.»

Kristenit on saatnud ülemaailmne edu pärast filmi «Videvik» ja selle mitmeid järgesid. Enne seda võis noort näitlejannat näha 2002. aastal filmis «Paanikatuba», kus ta mängis Jodie Fosteri diabeetikust tütart.

Stewart on öelnud, et kui ta poleks näitleja, siis ta pühenduks uuesti hariduse omandamisele ja kaaluks oma võimalused hoolikalt läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles