Enamikule meestest tekitab naistele pesu ostmine stressi

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aluspesu on kingitus, mida naised hinnata oskavad, eriti kui see tuleb nende kallilt kaasalt. Kuid uus uuring näitas, et meeste jaoks on naisele pesu ostmine äärmiselt stressirohke tegevus.

Kuigi koguni 80 protsenti naistest ütles, et neile meeldiks, kui nende partner neile pesu ostaks, tunnistas 71 protsenti meestest, et pesu ostmine muudab neid murelikuks, kirjutab femalefirst.co.uk.

Kuid mehed pole ainsad, keda see murelikuks teeb – 66 protsenti naistest sõnas, et nad oleks natuke mures, kui mees peaks neile pesu ostma.

Ometi kinnitab pesupoe konsultant Sandra Dyke, et pesu ostmist ei pea tegelikult üldse pelgama. «Vaata oma partneri pesusahtel üle, pane tähele, mis suuruses rinnahoidjat ja aluspükse ta kannab ja kas ta eelistab mõnd brändi. Sel viisil saad ülevaate ka sellest, mis värvi ja mis stiilis pesu talle meeldib. Kas tal on push-up-rinnahoidjad või tavalised?» Kõike seda tasuks Dyke’i sõnul tähele panna.

Kõige enam muretsetakse just sellepärast, et kas ostetud saab õiges suuruses rinnahoidja: 70 protsenti naistest ja 69 protsenti meestest ütles, et kõige enam kardavad nad suurusega eksida.

Dyke soovitab pesupoes konsulteerida müüjaga, kes kindlasti oskab omalt poolt soovitusi jagada.

Kõige ebasobivamaks kingiks pesu vallas peeti T-särgi alla sobivat rinnahoidjat. 90 protsenti vastanutest arvas, et kui juba pesu kinkida, siis ikka midagi seksikat.

Samas peab meeles pidama, et ei tasu ka poe kõige seksikamat kostüümi soetada. Kuigi 56 protsenti meestest ütles, et ostaksid naisele hea meelega üleni musta või punase komplekti, kus oleksid ka sukahoidjad, tunnistas 68 protsenti naistest, et nad ei hindaks sellist kinki.

«Kõige tähtsam, mida mehed peaksid jälgima, on see, et kui naisel pole seksikat aluspesu, siis ta suure tõenäosusega eelistab sellist pesu mitte kanda,» lausus Dyke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles