Uuring: veerand naistest läheks välja endast noorema mehega

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Kutcher ja Demi Moore
Ashton Kutcher ja Demi Moore Foto: Reuters / Scanpix

Keskealised naised näevad tänapäeval nooremad välja kui varem ning pakuvad seetõttu konkurentsi endast noorematele naistele.

Võib-olla seetõttu tunnistaski 22 protsenti noortest meestest, et tahaksid välja minna endast vanema naisega, vahendab femalefirst.co.uk.

«Vanemad naised ei käi noorematele meestele peale seoses lastesaamisega ja lisaks veel see, et vanematel naistel paistab olevat rohkem energiat kui nendevanustel meestel. Seetõttu tundub, et vanem naine-noorem mees paarid toimivad väga hästi,» selgitas asja uurinud veebilehe esindaja.

Nii mehed kui naised ütlesid, et ei valetaks kaaslasele oma vanuse kohta – kogunisti 92 protsenti olid veendunud, et oleksid täiesti ausad.

Uuringut teinud veebilehe esindaja sõnas, et varem sobis naistele vanemate meestega väljas käia ja noorematega flirtimist peeti tabuks, kuid nüüd on olukord muutunud.

«Hästi teenivad naised ei pea enam vanemate meeste poole vaatama, et raha saada ja jõulised naised nagu Madonna ning Kylie Minogue on näidanud, et nooremate meestega kohtingutel käimine on täiesti normaalne,» selgitas ta.

Kindlasti mängib siin olulist rolli ka naiste välimus. Naised tahavad oma nooruslikke jooni säilitada võimalikult kaua ning uuringust selgus, et nad näevad enne kohtinguid kõvasti vaeva.

Üle poole küsitletud naistest kinnitas, et käivad enne kohtingut juuksuris ja 46 protsenti naistest ostavad enne mehega kohtumisele minekut omale uued rõivad. 4 protsenti naistest lausus, et peavad enne kohtingut dieeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles